Have a question?
Message sent Close

Cumpara

Mă înscriu

Informatii cont

Ai un cont? Autentificare
Termeni si conditii

Termeni și condiții

Articolul 01. Domeniul de aplicare

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor (T&C) generale detaliate mai jos. Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții, care stau la baza contractului dintre Societate și dumneavoastră.

Platforma « Adrem Consultant » este deținută de către Braga Bianca Daniela II, cu sediul social în Tarcău, Județul Neamț, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Neamt sub nr. F27/603/11.09.2020, având CUI 43038254 , email contact@adremconsultant.com  Pentru facilitarea transmiterii informațiilor, vom avea în vederea utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la Adrem Consultant, respectiv termenii « Adrem Consultant” sau „site” pentru a ne referi la Platforma Adrem Consultant.

Aceste condiții generale de vânzare (în continuare termeni și condiții) se aplică, fără restricții sau rezervări, tuturor vânzărilor încheiate de Societate cu clienți persoane juridice sau persoane fizice (în continuare Client) care doresc să aibă acces la cursuri de instruire, documente, produse auxiliare, vândute prin intermediul Site-ului și domeniile și subdomeniile asociate (în continuare Serviciul).

Aceste T&C sunt accesibile pe site și vor prevala, acolo unde este cazul, asupra oricărei alte versiuni sau a oricărui alt document contradictoriu.

Validarea comenzii de către Client care confirmă, prin bifarea casetei prevăzute în acest scop (sau după ce a primit o confirmare a comenzii), după ce le-a citit și acceptat înainte de a plasa o comandă, constituie acceptarea fără rezerve a acestor termeni si conditii. De asemenea, Clientul recunoaște că, înainte de orice comandă, a primit suficiente informații și sfaturi de la Site și Societate, permițându-i să se asigure că oferta de Servicii este adecvată propriilor sale nevoi.

Clientul declară că poate contracta în conformitate cu legislația romana și declară, dacă este cazul, că este reprezentantul persoanei juridice pentru care o angajează prin contract. Clientul persoana juridica se angajează să respecte aceste T&C pentru toți angajații, managerii și agenții săi.

Cu excepția cazului în care se dovedește altfel, datele înregistrate de Site constituie dovada tuturor faptelor, acceptării și tranzacțiilor.

Articolul 02. Caracteristicile serviciului

Comanda specifică Serviciile furnizate în contextul vânzării. Cu excepția cazului în care există o vânzare excepțională, acestea pot fi găsite pe Site sau în e-mailul sumar trimis Clientului după vânzare.

Conținutul Serviciilor constă în general din:

  • Seminarii/webinarii online
  • Cursuri online/offline
  • Documente descărcabile
  • Suport personalizat

 

 Clientul este informat că serviciile pot necesita acces la alte site-uri sau platforme (parteneri sau alții), proiectate și gestionate sub responsabilitatea terților. Niciun control asupra conținutului site-urilor menționate nu este exercitat de către Societate, care își declină orice responsabilitate pentru conținutul acestora și utilizarea de către orice terță parte a informațiilor conținute în acestea. În cazul unei probleme sau defecțiuni pe o platformă terță parte necesară Serviciului, Compania se va strădui să furnizeze Serviciul vândut pe o platformă cu funcționalități similare.

Produsele și serviciile sunt oferite și livrate în limita cantităților disponibile, înțelegându-se că Compania poate limita voluntar numărul beneficiarilor Serviciilor.

În cazul indisponibilității Serviciului comandat, vânzătorul informează imediat cumpărătorul și îi poate oferi un Serviciu de calitate și preț echivalent sau, în caz contrar, rambursează sumele plătite în termen de 7 zile. În afară de rambursarea prețului produsului indisponibil, vânzătorul nu este responsabil pentru nicio compensație de anulare.

Fotografiile și ilustrațiile care prezintă Serviciul nu constituie un document contractual.

Articolul 03.  Ce este ADREM Consultant - Cursuri

Este o platformă creată pentru facilitarea accesului online al publicului larg la cursuri și materiale educaționale pe diverse domenii de activitate, în special cu privire la dezvoltarea abilităților de antreprenoriat și dezvoltare a afacerilor, explicitate ca atare pe site.

Societatea va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a pune la dispoziție clienților materiale cât mai calitative, actuale și relevante domeniului care face obiectul cursului.

În acest scop și pentru a asigura o gestionare eficientă a materialelor de pe site, societatea își rezervă dreptul de a elimina materialele care nu mai prezintă interes, care au fost înlocuite cu materiale actualizate, care nu vor mai atinge un anumit standard calitativ, care din orice alte asemenea motive vor fi considerate neoportune ori pentru care a expirat dreptul de difuzare negociat cu experții cratori de cursuri. Prin urmare, societatea nu garantează menținerea constantă a tuturor materialelor pe Adrem Consultant.

Înaintea ștergerii unui curs, Adrem Consultant va comunica clienților acest aspect prin intermediul canalelor de comunicare email și/sau grupuri de Facebook și va oferi o perioadă de grație (30 zile calendaristice) de la prima comunicare și până la eliminarea conținutului în cauză. 

Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv cele aferente domeniilor de activitate prezentate pe prima pagină a site-ului. Vă rugăm să țineți cont de faptul că serviciile pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului nu reprezintă consultanță fiscală, contabilă, juridică sau altele asemenea și nu înlocuiesc serviciile de specialitate din astfel de domenii recomandate pentru orice antreprenor.

Articolul 04. Condiții pentru utilizarea site-ului

Pentru a putea accesa serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, trebuie să vă creați un cont personal pe site. În acest scop, vă rugăm să utilizați butonul „Creeaza un cont/login” de pe pagina principală a site-ului și să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari în vederea creării contului. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Un cont de utilizator asigură accesul în program în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane.

Poate să își creeze un cont pe site orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la site. Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare servicii și materiale existente pe site, pentru evaluarea și pentru recomandarea serviciilor noastre.

 Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă, autorilor materialelor de pe site sau clienților și vizitatorilor. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea site-ului.

Nu putem garanta utilizarea continuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil.

Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a desființa site-ul fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Ne rezervăm dreptul de a ne stabili în mod liber relațiile de colaborare cu persoanele specializate care vor participa la crearea diverselor materiale de pe adremconsultant.com și nu ne asumăm faptul că aceste persoane vor avea o prezență constantă pe site.

Articolul 05. Cum devii utilizator

Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul nostru accesând butonul login, disponibil pe pagina principală, urmat de un simplu click pe butonul de Creează un cont, cu parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării.

Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și parola, eventual numărul de telefon, statutul profesional și regiunea.

Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

 Aveți posibilitatea de vă da acordul pentru primirea de newslettere. În acest mod veti fi la curent cu activitatea noastră pe site.

Odată înregistrați pe Adrem Consultant, veți avea posibilitatea să optați pentru diverse tipuri de abonamente disponibile pe site.

Codul (codurile) de identificare Codul (codurile) de identificare este / sunt atribuite de Societate la abonarea la Serviciu.

Fiecare cod de identificare este personal, individual, confidențial și netransferabil.

Clientul va fi responsabil pentru orice utilizare frauduloasă sau abuzivă a codurilor sale de acces. Clientul va informa imediat Societatea despre pierderea sau furtul codurilor de acces. În cazul unei încălcări a codurilor de acces, Societatea își rezervă dreptul de a suspenda Serviciul, fără compensare, notificare sau informații prealabile.

Drepturile de acces la Serviciu sunt acordate pentru o perioadă de 12 luni (pentru cursurile achizitionate) prevăzute de la atribuirea codurilor de acces la Serviciu.

Iar accesul la resurse/materiale este lifetime.

Articolul 06. Plata si facturarea

Serviciile sunt furnizate la tarifele în vigoare care apar pe Site, atunci când comanda este înregistrată de Client. Prețurile sunt exprimate în euro, fara taxe incluse și vor fi majorate cu TVA la rata în vigoare (cand va fi cazul).

Aceste prețuri sunt ferme și nu pot fi revizuite în perioada lor de valabilitate, așa cum este indicat în ziua comenzii. Prețurile pot fi revizuite în timpul ofertelor promoționale sau al operațiunilor unice.

Prețurile afișate pe site, la fiecare abonament în parte, nu includ valoarea TVA, care se va adăuga la valoarea abonamentului în condițiile legii fiscale, cand va fi cazul.

Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:

  • plata serviciilor de secretariat si consultanță se efectuează prin ordin de plată sau prin link de plată,
  • credit/debit card la plasarea comenzii online a produselor si abonamentelor , prin intermediul procesatorului de plăți PlatiOnline sau Stripe urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

Prin utilizarea PlatiOnline, Clientul acceptă fără rezervare condițiile generale ale PlatiOnline accesibile aici: https:// www.plationline.ro/  sau https://stripe.com/en-ro/legal/payment-terms.

Clienții se angajează să răspundă favorabil la orice solicitare din partea companiei PlatiOnline sau Stripe și, în general, a oricărei autorități administrative sau judiciare competente în legătură cu prevenirea sau combaterea spălării banilor și, în special, sunt de acord să furnizeze orice documente justificative de identitate. În absența unui răspuns imediat la aceste solicitări, Compania PlatiOnline sau Stripe poate lua orice măsură adecvată, inclusiv înghețarea sumelor plătite și / sau suspendarea serviciului

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare, atunci când este cazul.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline/ Stripe.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline/Stripe nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

In funcție de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se vor face în lei sau in euros, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele: adremconsultant.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul alegerii tipului de abonament, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de achiziționare a abonamentului. Este posibil să beneficiați de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea abonamentului pentru mai multe luni în avans. Aceste beneficii vor fi aduse la cunoștința publicului prin publicarea pe site și prin mijloacele de promovare alese de către Societate.

Odată ales tipul de abonament și selectată modalitatea de plată, plata nu este recurentă. Clientul trebuie să parcurgă o procedură lunară sau anuală de plată.

Societatea va emite Clientului o factură fiscală pentru abonamentul/abonamentele achiziționate de pe site, scop în care Clientul va furniza Societății toate informațiile necesare.

O plată în rate nu poate fi prevăzută în comandă.

Plățile efectuate de Client vor fi considerate finale numai după primirea efectivă a sumelor datorate de către Client.

Orice acces va fi livrat după ce plata a fost primită și trimisă Clientului prin e-mail.

În cazul neplății sau plății întârziate de către Client, Compania nu va fi obligată să acorde acces, iar Compania își rezervă dreptul de a suspenda accesul la serviciu.

În cazul unei oferte speciale, plata pentru întregul curs de formare trebuie făcută pentru acces complet. În plus, Compania își rezervă dreptul, în cazul nerespectării condițiilor de plată stabilite mai sus, de a suspenda sau anula accesul Clientului.

Factura fiscală pentru orice comandă va putea fi regăsită în contul clientului și descărcată de acolo. Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

Politica de livrare a produselor (dacă este cazul)

Programele și produsele disponibile pe adremconsultant.com se livrează prin curier, în 3-5 zile lucrătoare, atunci când sunt în format fizic.

Costul de transport (în România) este 19 RON pe colet (preturile vor fi actualizate in functie de transportor), indiferent de numărul de produse comandate și se adaugă la valoarea facturii, ca și poziție distinctă.

În cazul produselor electronice, acesea vor fi livrate pe email, în maximum 24 de ore, ne existând cost de transport.

Articolul 07. Garanția și dreptul de retragere

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, societatea acordă garanții pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, pe care le puteți accesa fără dificultăți birocratice, cu o simplă notificare la adresa de email : contact@adremconsultant.com .

Vom prelua și procesa notificarea dvs. în cel mai timp scurt posibil, astfel încât să vă puteți recupera cu celeritate banii plătiți pentru serviciile de care nu sunteți mulțumit pe deplin. În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii.

Oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 14 de zile calendaristice de la asigurarea accesului pe site, nu sunteți satisfăcut de cursurile adremconsultant, vă puteți retrage din Contract și primiți banii înapoi, urmând a vi se șterge contul de acces la site.

Vom procesa rambursarea folosind aceeași metodă de plată pe care ați utilizat-o pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care sunteți de acord în mod expres cu o altă metodă; în orice caz, această rambursare nu va suporta costuri pentru dvs.

Dreptul de retragere din contract operează în termen de 14 de zile calendaristice calculat de la data înregistrării pe site și poate fi folosit o singură dată. Mai exact, nu permitem crearea de conturi succesive, cu retrageri succesive și returnarea costului abonamentului în favoarea aceluiași utilizator.

Țineți cont de faptul că adremconsultant este un site de servicii/cursuri/resurse, existente pe site la momentul la care vă înrolați, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere: materialele/documentele puse la dispoziție cu plată unică (e-books, tablouri și indicatori financiari , modele și machete de lucru,etc) , contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist.

În cazul în care doriți să apelați la dreptul de retragere, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la adresa : contact@adremconsultant.com . Vă rugăm să ne comunicați datele dumneavoastră complete, tipul abonamentelor la care doriți să renunțați și prețul acestora, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită.

În cel mai scurt timp, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere. Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 14 zile calendaristice de la data înregistrării.  După anularea unei tranzacții prin card, banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Totodată, garanția și implicit, cererea de retragere, vor fi admise doar în ipoteza în care nu ați mai înregistrat nicio cerere în acest sens pe site.

Optarea pentru retragerea de pe site implică ștergerea contului de acces pe site.

Societatea se angajează să depună toate eforturile pentru a furniza Serviciul în perioada convenită în comandă, cu excepția eventualelor defecțiuni sau constrângeri tehnice legate de specificul rețelei de internet sau de soluțiile utilizate de terți.

Clientul poate beneficia de Serviciu în limitele utilizării rezonabile. Clientul se obligă să informeze Societatea în termen de 24 de ore de la descoperirea unei defecțiuni tehnice. În cazul unei întreruperi a serviciului de către Societate legată de o intervenție de întreținere corectivă, Societatea va face tot posibilul pentru a remedia defecțiunea într-o perioadă rezonabilă de timp. Securitatea și integritatea comunicațiilor prin Internet nu pot fi garantate. Societatea își declină orice responsabilitate pentru consecințele defecțiunilor tehnice de pe site sau în legătură cu site-ul, în special cu privire la orice dificultate de acces.

Serviciul vândut pe site respectă reglementările în vigoare în Romania. Responsabilitatea Societatii nu poate fi angajată în caz de neconformitate

Articolul 08. Răspundere și Limitări

Prin crearea și utilizarea Contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul.

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe sit sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Articolul 09. Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa contact@adremconsultant.com.

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

Articolul 10. Proprietate intelectuală

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte , materiale și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse pe site și a altor programe online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusivă a Adrem Consultant.

Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Adrem Consultant. Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane parola dvs. de acces la site.

 Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/ industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

Articolul 11. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea „Politica de protecție a datelor” de pe site-ul nostru.

Articolul 12 - Newslettere

Cu ocazia creării unui cont pe site Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, aticolelor de blog, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

Articolul 13. Limitarea răspunderii

Societatea nu poate fi în niciun caz trasă la răspundere pentru orice defecțiune tehnică sau software sau orice cauză care nu are legătură cu aceasta. Indiferent de tipul Serviciului, răspunderea Societatii este limitată în mod expres la compensația pentru daunele directe dovedite de Client. În ceea ce privește Clienții Profesioniști, răspunderea Societatii este plafonată la valoarea prețului plătit de Client pentru Serviciul comandat.

În nici un caz, Societatea nu poate fi trasă la răspundere pentru daune indirecte, cum ar fi pierderea datelor, fișierelor, pierderilor din exploatare, daunelor comerciale, pierderii profitului, deteriorării imaginii . Societatea nu poate fi trasă la răspundere pentru litigiile dintre Client și proprii săi clienți.

Utilizarea și exploatarea informațiilor furnizate în cadrul Serviciului este pe propria răspundere și pe propriul dvs. risc. Clientul este singurul responsabil pentru interpretările pe care le face cu privire la informațiile furnizate în cadrul Serviciilor și datele de consiliere pe care le obține din acestea și adaptările făcute pentru propria sa activitate comercială.

Articolul 14. Forța majoră

Societatea nu poate fi trasă la răspundere față de Client pentru neîndeplinirea obligațiilor care rezultă dintr-un eveniment de forță majoră. Sunt considerate ca fiind forță majoră sau eveniment fortuit, pe lângă cele recunoscute de obicei de jurisprudența instanțelor și tribunalelor franceze și fără ca această listă să fie restrictivă: greve sau conflicte sociale interne sau externe Societații, calamități naturale, incendii, întreruperea telecomunicațiilor , întreruperea alimentării cu energie, întreruperea comunicațiilor sau transportului de orice tip sau orice altă circumstanță dincolo de controlul rezonabil al Societății.

În caz de incapacitate de muncă a expertului responsabil cu Serviciul din cadrul Societății, din cauza bolii sau accidentului, Societatea își rezervă dreptul de a modifica programul planificat fără ca clientul să solicite plata despăgubirilor.

Societatea va notifica Clientul într-o perioadă rezonabilă de timp cu privire la incapacitatea sa și, pe cât posibil, cu privire la durata acestuia, astfel încât Clientul să poată decide dacă va menține sau nu prestarea  Serviciului. În caz de neîntreținere, serviciile furnizate vor fi datorate odată ce acestea au fost prestate. Pentru Serviciile care nu au fost prestate din cauza incapacității, Societatea se angajează să efectueze o rambursare parțială la prima cerere, într-o proporție proporțională cu valoarea lor a Serviciului în momentul comenzii.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

Articolul 15. Dispoziții finale

Acest site este deținut de către Braga Bianca Daniela II – Adrem Consultant, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferit automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

Adrem Consultant are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Promoțiile oferite de către Societatea sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea condițiilor de pe site.

Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

Articolul 16. Legea aplicabilă - Limbă

Aceste condiții generale de vânzare sunt guvernate de legea din România. Sunt scrise în română. În cazul în care sunt traduse într-una sau mai multe limbi, numai textul în limba română va prevala în cazul unui litigiu.

 Orice neînțelegere intervenită între proprietarul site-ului și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente Tribunalului Neamt, Județul Neamț, România.

Nulitatea unei clauze contractuale nu atrage nulitatea T&C. Neaplicarea temporară sau permanentă a uneia sau mai multor clauze ale T&C de către Societate nu va constitui o renunțare din partea sa la celelalte clauze ale T&C care continuă să producă efectele lor.


Alatura-te listei noastre de newsletter.

Pachete Premium

Abonament Newsletter

Cu abonamentul la newsletter ai acces la resursele gratuite oferite de Adrem Consultant
0,00 Lei
Acest site utilizează cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).